Scrap Metal Recyling B.V.

Uw Oplossing voor Metaalrecycling in Heerlen

Metaalrecycling speelt een cruciale rol in duurzaamheid en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. In Heerlen biedt Scrap Metal Recycling B.V. gespecialiseerde diensten aan voor de inzameling, verwerking en verkoop van oud ijzer en andere metalen. Of u nu een particulier bent met een kleine hoeveelheid metaalafval of een bedrijf met grote hoeveelheden schroot, wij staan klaar om u te helpen.

Efficiënte en Milieuvriendelijke Metaalafvoer

Bij Scrap Metal Recycling B.V. begrijpen we het belang van efficiëntie en milieuvriendelijkheid in metaalrecycling. Ons team is uitgerust met geavanceerde technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat al het ingezamelde metaal op de meest duurzame manier wordt verwerkt. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, van het ophalen van metaalafval tot het plaatsen van containers op locatie.

Diensten op Maat

 • Inzameling en Transport: Wij bieden een flexibele ophaalservice aan voor zowel kleine als grote hoeveelheden metaal. Onze voertuigen zijn uitgerust om uw metaalafval veilig en snel te vervoeren naar onze faciliteiten.
 • Containerplaatsing: Voor bedrijven en grote projecten bieden wij containers in diverse maten. Deze worden bij u op locatie geplaatst en op afgesproken tijden geleegd of opgehaald.
 • Verwerking en Sortering: In onze geavanceerde faciliteiten wordt het ingezamelde metaal gesorteerd en verwerkt. Wij zorgen ervoor dat waardevolle materialen worden gescheiden en op de juiste manier gerecycled.
 • Verkoop en Verhandeling: Het gerecyclede metaal wordt verkocht aan diverse industrieën, waardoor het opnieuw in productie kan worden genomen en bijdraagt aan een circulaire economie.

Waarom Kiezen voor Scrap Metal Recycling B.V.?

 • Ervaring en Expertise: Met meer dan 10 jaar ervaring in de metaalrecyclingsector weten wij hoe we efficiënt en effectief metaalafval kunnen verwerken.
 • Eerlijke Prijzen: Wij bieden concurrerende en transparante prijzen voor uw oud ijzer en andere metalen. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen.
 • Uitstekende Klantenservice: Ons team staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en behoeften.
 • Duurzaamheid: Wij zetten ons in voor milieuvriendelijke recyclingpraktijken en dragen bij aan een duurzame toekomst.

Specifieke Metaalsoorten

Naast oud ijzer verwerken wij ook diverse andere ferro- en non-ferro metalen, zoals koper, aluminium, roestvrij staal, en lood. Ook voor gespecialiseerde metaalafval zoals elektromotoren en kabels kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat deze materialen op een veilige en verantwoorde manier worden gerecycled.

Hoe Werkt Het?

1. Contact en Advies: Neem contact met ons op voor advies op maat en de meest actuele prijslijsten.

2. Ophaalservice of Zelf Aanleveren: Kies voor onze handige ophaalservice of lever uw metalen zelf bij ons af.

3. Verwerking en Uitbetaling: Na inspectie en weging ontvangt u een eerlijke uitbetaling voor uw metaalafval.

Specifieke Metaalsoorten

Wij recyclen niet alleen oud ijzer, maar ook een breed scala aan andere ferro- en non-ferro metalen, waaronder:

 • Koper
 • Aluminium
 • Roestvrij staal
 • Lood

Daarnaast kunnen wij ook gespecialiseerde metalen zoals elektromotoren en kabelafval verwerken.

Hoe Werkt Het?

1. Contact: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en actuele prijsinformatie.

2. Ophalen of Aanleveren: Maak gebruik van onze ophaalservice of lever uw metalen zelf bij ons af.

3. Verwerking en Betaling: Na inspectie en weging ontvangt u een eerlijke betaling voor uw metaalafval.

Neem Contact Op

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Scrap Metal Recycling B.V. is uw betrouwbare partner voor metaalrecycling in Heerlen.