Scrap Metal Recyling B.V.

Dé Specialist in Oud IJzer en Metaalrecycling in Landgraaf

Heeft u oud ijzer of ander metaalafval dat u kwijt wilt in de regio Landgraaf? Zoek niet verder, want Scrap Metal Recycling B.V. is uw betrouwbare partner voor het inzamelen, verwerken en verhandelen van oud ijzer. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij uitgebreide recyclingdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven in Landgraaf en omgeving.

Oud ijzer verkopen tegen de beste prijs

Wilt u de beste prijs krijgen voor uw oud ijzer en metalen? Bij Scrap Metal Recycling B.V. ontvangt u altijd een eerlijke en competitieve prijs per kilo. Wij houden onze prijzen actueel en transparant. Voor de meest recente prijslijsten kunt u contact met ons opnemen. U kunt uw oud ijzer bij ons afleveren, maar wij bieden ook een handige ophaalservice aan. Onze diensten zijn beschikbaar in Landgraaf, door heel Nederland en zelfs internationaal!

Ruim 10 jaar ervaring in metaalrecycling

Scrap Metal Recycling B.V. heeft meer dan 10 jaar ervaring in de metaalrecyclingsector. Onze goede service en persoonlijke aanpak hebben ons een betrouwbare reputatie bezorgd. Wij beschikken over een eigen wagenpark met diverse containers in verschillende maten, zodat we altijd de juiste oplossing voor uw afvoerbehoeften kunnen bieden. Ons deskundige personeel zorgt voor een efficiënte en veilige verwerking van uw metalen.

Afvoer van verschillende soorten metalen

Naast oud ijzer kunnen wij ook andere ferro- en non-ferro metalen inzamelen en verwerken. Dit omvat materialen zoals koper, lood, zink, aluminium, roestvrij staal en tin. Ook voor specifiek metaalafval zoals elektromotoren, kabelafval, loodaccu’s en andere ongesorteerde metalen kunt u bij ons terecht. Wij garanderen een milieuvriendelijke en verantwoordelijke verwerking van al uw metaalafval.

Waarom kiezen voor Scrap Metal Recycling B.V.?

  • Transparante prijzen: Wij bieden eerlijke en marktconforme prijzen voor uw metalen.
  • Uitmuntende service: Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden.
  • Milieubewust: Wij streven naar duurzame en milieuvriendelijke recyclingoplossingen.
  • Flexibiliteit en maatwerk: Of u nu een kleine hoeveelheid of een grote partij metaal wilt afvoeren, wij hebben de juiste oplossing voor u.

 

Hoe Werkt Het?

1. Contact: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en actuele prijsinformatie.

2. Ophalen of Aanleveren: Maak gebruik van onze ophaalservice of lever uw metalen zelf bij ons af.

3. Verwerking en Betaling: Na inspectie en weging ontvangt u een eerlijke betaling voor uw metaalafval.

Containerdienst op maat

Voor grote hoeveelheden metaalafval bieden wij containers in diverse afmetingen aan. Ons team zorgt ervoor dat de container op de gewenste locatie in Landgraaf wordt geplaatst en op tijd wordt opgehaald. Dit maakt het afvoeren van uw metaalafval eenvoudig en efficiënt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Scrap Metal Recycling B.V. staat klaar om u van dienst te zijn in Landgraaf en omgeving. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle metaalrecyclingbehoeften.