Scrap Metal Recyling B.V.

Uw Specialist in Oud IJzer en Metaalrecycling in Maastricht

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het afvoeren van oud ijzer en andere metalen in de regio Maastricht? Dan bent u bij Scrap Metal Recycling B.V. aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in het inzamelen, verwerken en verhandelen van oud ijzer, bieden wij onze diensten aan in Maastricht en omgeving. Naast oud ijzer kunt u bij ons ook terecht voor de afvoer van witgoed, computerschroot en diverse andere metalen.

Oud ijzer verkopen tegen de beste prijs?

Bij Scrap Metal Recycling B.V. ontvangt u altijd een eerlijke prijs per kilo voor uw oud ijzer en andere metalen. Voor de meest actuele prijzen kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden de mogelijkheid om het oud ijzer bij ons aan te leveren of, indien gewenst, halen wij het bij u op locatie op. Onze diensten zijn niet alleen beschikbaar in Maastricht, maar ook door heel Nederland en zelfs daarbuiten!

Meer dan 10 jaar ervaring in metaalrecycling

Onze goede service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Scrap Metal Recycling B.V. heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de metaalrecyclingsector. Onze klanten kunnen vertrouwen op een veilige en betrouwbare afvoer van hun metalen. We werken met eigen containerwagens die in diverse afmetingen beschikbaar zijn. Heeft u een container nodig voor het afvoeren van uw schroot? Geef het aan ons door en ons deskundige personeel zorgt voor een snelle plaatsing en afvoer.

Afvoer van overige metalen

Naast oud ijzer zijn wij ook gespecialiseerd in de afvoer van andere ferro- en non-ferro metalen. Dit omvat materialen zoals koper, lood, zink, aluminium, roestvrij staal en tin. Ook voor elektromotoren, kabelafval, loodaccu’s en andere ongesorteerde metalen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Scrap Metal Recycling B.V. staat klaar om u van dienst te zijn in Maastricht en omgeving..