Scrap Metal Recyling B.V.

Uw Specialist in Oud IJzer en Metaalrecycling in Sittard

Zoekt u een betrouwbare partner voor het afvoeren van oud ijzer en andere metalen in de regio Sittard? Bij Scrap Metal Recycling B.V. bent u aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in het inzamelen, verwerken en verhandelen van oud ijzer, staan wij klaar om u te helpen. Naast oud ijzer kunt u bij ons ook terecht voor de afvoer van witgoed, computerschroot en diverse andere metalen.

Oud ijzer verkopen tegen de beste prijs

Bij Scrap Metal Recycling B.V. ontvangt u altijd een eerlijke prijs per kilo voor uw oud ijzer en andere metalen. Voor de meest actuele prijzen kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij bieden de mogelijkheid om het oud ijzer bij ons aan te leveren, maar desgewenst kunnen wij dit ook bij u op locatie ophalen. Onze diensten zijn beschikbaar in Sittard, door heel Nederland en zelfs daarbuiten!

Ruim 10 jaar ervaring in metaalrecycling

Onze goede service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Scrap Metal Recycling B.V. heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de metaalrecyclingsector. Onze klanten kunnen vertrouwen op een veilige en betrouwbare afvoer van hun metalen. Wij beschikken over eigen containerwagens die in diverse afmetingen beschikbaar zijn. Heeft u een container nodig voor het afvoeren van uw schroot? Geef het aan ons door en ons deskundige personeel zorgt voor een snelle plaatsing en afvoer.

Afvoer van verschillende soorten metalen

Naast oud ijzer kunnen wij ook andere ferro- en non-ferro metalen inzamelen en verwerken. Dit omvat materialen zoals koper, lood, zink, aluminium, roestvrij staal en tin. Ook voor specifiek metaalafval zoals elektromotoren, kabelafval, loodaccu’s en andere ongesorteerde metalen kunt u bij ons terecht. Wij garanderen een milieuvriendelijke en verantwoordelijke verwerking van al uw metaalafval.

Waarom kiezen voor Scrap Metal Recycling B.V.?

 

  • Eerlijke prijzen: Wij bieden transparante en concurrerende prijzen voor al uw metalen.

  • Uitstekende service: Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen.

  • Duurzaamheid: Wij streven naar milieuvriendelijke oplossingen voor metaalrecycling.

  • Flexibiliteit: Of u nu kleine of grote hoeveelheden metaal wilt afvoeren, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Hoe Werkt Het?

1. Contact opnemen: Neem contact met ons op voor de meest actuele prijzen en om uw behoeften te bespreken.

2. Ophaal- of afleverservice: U kunt ervoor kiezen om het metaal bij ons aan te leveren of wij halen het bij u op.

3. Verwerking en betaling: Na inspectie en weging zorgen wij voor een snelle en eerlijke betaling.

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Scrap Metal Recycling B.V. staat klaar om u van dienst te zijn in Sittard en omgeving. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw metaalrecyclingbehoeften.